Corona Direct : Uw woningerverzekering op maat dankzij 3D | brandverzekering-simulatie.be
Corona direct

Corona Direct Verzekeringen lanceert een woningverzekering op maat dankzij 3D. Bovenop krijgt je tot 17 augustus 2020, direct €50 cashback.

De woningverzekering beter per kubieke meter ?

3D-visualisaties zijn een primeur in België. Ze helpen om de offerteaanvragen bij woningverzekeringen zoveel mogelijk te vereenvoudigen en beveiligen. Concreet integreert Corona Direct de geografische gegevens van Belgische woningen in het simulatie-formulier van een onlineofferte. Die gegevens halen ze uit openbare bronnen. De beelden komen niet van Google Maps en laten ook geen realtimevisualitie toe. Zo ben je gerust dat je nooit te veel of te weining verzekerd bent.

Gedaan met schattingen, tijd voor zekerheid

Deze innovatie verandert veel aan de manier waarop we verzekerinspremies berekenen. Tot nu toe waren premies altijd gebaseerd op het aantal kamers. Nu kunnen we de premie berekenen volgens een evaluatie van het volume van de woning. Deze technologie werkt wel alleen voor huizen, niet voor appartement. Bij die laatste zal het aantal kamers de maatstaf blijven. Maar zowel huurders als eigenaars kunnen ervan profiteren.

Waarom een woningverzekering met 3D-visualisaties ?

Ze helpen om de offerteaanvragen bij woningverzekeringen zoveel mogelijk te vereenvoudigen en beveiligen.

Dankzij 3D-visualisatie krijgen eigenaars en huurders razendsnel een gepersonaliseerd dekkingsaanbod. De Belg heeft een baksteen in de maag, met deze innovatie garandeert Corona Direct je woning eninboedel verzekeren voor de effectieve waarde en over-of onderverzekering vermijden.

Hoe u een offerte aanvraagt ?

Het enige wat je hoeft te doen? Je adres invoeren op de website van Corona Dirct Verzekeringen. Je huis verschijnt meteen in 3D. Dan valideer je het resultaat en krijg je meteen een premie op maat.

Goed om weten

Tot 17 augustus 2020 krijgt je voor elk nieuwe woningverzekering, direct 50€ cashback.