ING: brandverzekering in België | brandverzekering-simulatie.be
Ing assurances incendie

-15% op alle nieuwe ING Woningverzekering contract tot 26.03.2023 met promotiecode HOME23

Promotie geldig voor :

  • ING Home Insurance voor huurders
  • ING Home Insurance voor eigenaars

Wie kan de ING Woningverzekering voor huurders afsluiten?

Elke ING-cliënt die huurder is van een in België gevestigd huis of appartement voor privégebruik.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance huurders wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning die u huurt (huis of appartement) : de oppervlakte ervan en hoeveel ruimtes heeft het
  • Uw profiel : U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt
  • Uw formule : optie of zonder diefstal, familiale...

U kun uw huurdersverzekering jaarlijks via overschrijving of automatische domiciliëring. Bij domiciliëring kunt u de betaling spreiden per maand zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt.

Waarom een ING Home Insurance voor eigenaars ?

ING Home Insurance is een verzekering die de kosten vergoedt voor het herstellen of vernieuwen van uw woning en/of bezittingen als gevolg van brand, stormschade, waterschade, een blikseminslag, een ontploffing, glasbreuk, kortsluiting, rook- of roetschade, enz.

U hebt de mogelijkheid om deze woningverzekering volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance eigenaars wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning is een appartement, rijhuis of allenstaand huis? De oppervlakte van de woning, hoeveel ruimtes telt ze en waanneer werd ze gebouw.
  • Uw profiel : Bent u eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder? Het u thuis een waardevolle verzameling of duur sportmateriaal? U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt.
  • Uw formule :verzekert u uw woning, uw inhoud of allebei? Neemt u er de aanvullende verzekeringen Diefstal en Familiale bij ?
*Actie geldig voor elke inschrijving (online, telefonisch of in een ING-kantoor) op een nieuwe verzekeringsovereenkomst ING Woningverzekering tussen 13/02/2023 en 26/03/2023 inbegrepen met de promotiecode HOME23, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. De actie ‘15% korting’ is geldig op de eerste jaarpremie, bij maandelijkse of jaarlijkse betalingen, en wordt toegepast op de waarborgen gebouw, inhoud en diefstal (niet op de familiale verzekering en rechtsbijstand familiale). De korting wordt onmiddellijk verrekend in de premie. Deze korting geldt niet voor verzekeringen die op tarief en voorwaarden van het Tariferingsburo Natuurrampen lopen. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen voor hetzelfde product en enkel geldig in het eerste jaar.