AG Insurance "Top Woning" voor eigenaars | Brandverzekering-Simulatie.be

Eigenaar van een huis:
AG Insurance
Top Woning Al verzekerd
vanaf 40,03 €/maand
bij AG
Bent u huurder? Tarieven

AG Insurance
 • DECAVI Trofee 2020 "Top Woning"
 • Uw gebouw altijd verzekerd in nieuwwaarde
 • Herstelling in natura, snelle oplossing
 • Kosten terugbetaald, zelfs zonder schadegeval
 • Bijstand 24 uur per dag
 • Zorgeloze herstelling

In 3 stappen online
bij AG Insurance

Online berekening Bereken Online Offerte via een makelaar Offerte Online afsluiten via een makelaar Afsluiten geen Online betaling Betalen
PROMO Korting van 10% op de eerste jaarpremie voor alle waarborgen tot 30/06/2024.

Eigenaar van een huis 2 gevels van 120m² in Brussel (1120), met 2 slaapkamers en een kelder, waarvan u eigenaar-bewoner bent (prijzen buiten promoties).

Prijsvoorbeelden voor een eigenaar van een huis 2 gevels van 120m² in Brussel (1120), met 2 slaapkamers en een kelder, waarvan u eigenaar-bewoner bent.
Aantal kamer Gebouw + Inhoud Optie Dieftsal Optie Rechtsbijstand
2 kamer 480,36 €/jaar 40,03 €/maand 124,80 €/jaar 10,40 €/maand 22,39 €/jaar 1,87 €/maand

Voorbeeld van premies berekend op 18/01/2022 (onder voorbehoud van fouten) voor een huurder van een huis 2 gevels gelegen in 1120 Brussel met een inboedelwaarde die automatisch verzekerd is tot 160.000€. ** Voor de dekking Diefstal kan uw jaarlijkse premie voor deze garantie dalen als een beveiligde deur, een alarmsysteem of een andere beveiliging is voorzien.

Eigenaar van een huis van 225m², gelegen in Waals-Brabant (1420), een gebouw met 4 gevels, 3 slaapkamers, 1 kelder, 1 bureau en een garage, waarvan u eigenaar-bewoner bent (prijzen buiten promoties).

Prijsvoorbeelden voor een eigenaar van een huis van 225m², gelegen in Waals-Brabant (1420), een gebouw met 4 gevels, 3 slaapkamers, 1 kelder, 1 bureau en een garage, waarvan u eigenaar-bewoner bent.
Gebouw Inboedel premie per jaar Totaal Optie Diefstal
Aantal kamer Gebouw + Inhoud Optie Dieftsal Optie Rechtsbijstand
3 kamer 672,91 €/jaar 56,08 €/maand 311,40 €/jaar 25,95 €/maand 22,39 €/jaar 1,87 €/maand

* tarief geldig voor Top Woning voor eigenaar van AG Insurance (gebouw + inhoud) op 18/01/2022 onder voorbehoud van fouten, voor een huis (4 gevels) 1420 Eigenbrakel,(inboedelwaarde van 160.000€).

Sterke en zwakke punten

PLUS +

 • DECAVI-Trofee 2020, Categorie Brand : Top Woning
 • “Alles is verzekerd behalve” : geruststellend en duidelijk.
 • Zeer complete basisdekking, diensten van goede kwaliteit
 • Woning & Assist+: hulp en extra bescherming voor uw woning
 • Maandelijkse premie zonder supplement.
 • Specifieke opties voor eigenaar
 • Online aangifte schadegeval.

MIN -

Over AG Insurance

AG Insurance is een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van de internationale verzekeringsgroep Ageas. Haar producten worden uitsluitend verdeeld via haar partners (makelaars, Fintro-agenten en bankkantoren van BNP Paribas Fortis en Bpost). Met meer dan 2,7 miljoen individuele klanten is het een van de leiders op de Belgische markt.

Diensten aan de klanten bij een schadegeval

Deze service wordt aangeboden door de verzekeringsmakelaar met 24-uurs bijstand. Na een gedekt schadegeval: bescherming van uw huis en meubels, zorg voor uw kinderen en huisdieren, enz. Als u uw sleutels verliest, stuurt AG Insurance een slotenmaker om uw deur te openen.
En als de omstandigheden van het schadegeval het toelaten, biedt AG een video expertise op afstand, reparatie in natura, AG regelt alles en betaalt de rekening rechtstreeks...
U kunt uw dossier online volgen via "Mijn AG" en alle informatie vinden die u nodig hebt.

AG Insurance score voor klachtenafhandeling via Testaankoop

De consumentenbond ontvangt voor zijn leden bepaalde klachten die aan AG Insurance zijn gericht. AG Insurance behaalt een goede score van 80 punten, dat wil zeggen een goede klachtendienst (oktober 2023) met een gemiddelde reactietijd van 3 dagen.

De Top Woning brandverzekering, de garantie voor een bescherming op maat ! Uw kiest met de brandverzekering Top Woning van AG Insurance voor een echt vertrouwenscontract dat u - zowel voor uw gebouw als voor uw inboedel - de meest complete bescherming garandeert.

Gepersonaliseerde bescherming

U kunt zelf uw Top Woning uitbreiden volgens uw eigen wensen en behoeften met de verschillende Packs. Op die manier krijgt u een bescherming op maat.

Herstelling in natura, een eenvoudige en flexibele oplossing

In sommige gevallen is een herstelling in natura mogelijk: AG Insurance regelt dan alles van A tot Z, u betaalt geen enkele factuur en u geniet 6 maanden garantie op de uitgevoerde herstelling

Kosten terugbetaald, zelfs zonder schadegeval

Naast de klassieke dekkingen brand/overstroming, bent u bij voorbeeld ook gedekt voor de kosten van de slotenmaker als u uw sleutels verliest, of de kosten voor het opsporen en herstellen van gaslekken.

U huurt een studentenkot, 2de verblijf, vakantiewoning of feestzaal? Ook die zijn verzekerd

De brandverzekering van uw hoofdverblijfplaats verzekert u tegen schade die u eventueel aan die gebouwen of de inboedel ervan veroorzaakt.

Bijstand 24 uur per dag

U kunt dag en nacht rekenen op bijstand voor uw huis of appartement na een verzekerd schadegeval.

Een schadegeval? U krijgt de nieuwwaarde vergoed

Als eigenaars is uw gebouw altijd verzekred in nieuwwaarde. Dit is de prijs van de wederopbouw in nieuwe staat van wat beschadigd wordt. Er is een extra tussenkomst als de heropbouw na een schadegeval moet voldoen aan nieuwe bouwnormen.

Brandverzekering Top Woning

Brandverzekering Top Woning voor eigenaar

Als eigenaar is uw gebouw altijd verzekerd in nieuwwaarde. Dit is de prijs van de wederopbouw in nieuwe staat van wat beschadigd wordt. Er is een extra tussenkomst als de heropbouw na een schadegeval moet voldoen aan nieuwe bouwnormen.

U beschermt uw huis, appartement en inboedel tegen alle gedekte gevaren, behalve enkele uitzonderingen die klaar en duidelijk beschreven staan in de algemene voorwaarden. U kiest met de brandverzekering Top Woning van AG Insurance voor een echt vertrouwenscontract dat u - zowel voor uw gebouw als voor uw inboedel - de meest complete bescherming garandeert.

De algemene voorwaarden bevatten waarborgen die zijn omschreven volgens het principe “Alles is verzekerd behalve...”. Hebt u een schadegeval in het kader van een gedekte waarborg? Het volstaat het beperkte aantal logische uitsluitingen van het contract te raadplegen. Wat niet in de uitsluitingen staat, is verzekerd!

Wat dekt de Top Woning brandverzekering ?

Brand in uw huis een ramp. Om de materiële schade alvast te compenseren, is een brandverzekring hoewel wettelijk niet verplicht, wel sterk aan te raden. Wanneer u een hypothecaire lening aangaat, zal de bank u sowieso adviseren om er een af te sluiten.

Een brandverzekering is hetzelfde als een woningverzekring want een brandpolis gaat over veel meer dan alleen brand een barst in uw raam, hagelbollen die uw zonepanelen ruineren...

Naast het vergoeden van materiële schade, dekt de brandverzekreing in een aantal onstandigheden ook uw burgerlijke aansprakelijkheid een oversllande brand, waterschade bij de buren door een gesprongen waterleiding in uw huis of appartement.

U bent met Top Woning uiteraard verzekerd tegen brand, maar ook tegen explosie en implosie, bliksem, beschadiging van het gebouw door dieven of vandalen, uitwerking van elektriciteit, arbeidsconflicten en aanslagen, storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk, waterschade, schade door stookolie, glasbreuk, botsen tegen de verzekerde goederen en natuurrampen. Voor elke van deze waarborgen voorziet Top Woning talrijke belangrijke uitbreidingen:

 • De waarborg “waterschade” is van toepassing zelfs als we de oorzaak van de schade niet kunnen bepalen. Voor de opzoekingskosten van een lek moet er zelfs geen schadegeval zijn. Bij gedekte schade wordt de herstelling van het lek vergoed, net zoals het water dat wegvloeide. De kosten voor de herstelling van het gebouw en het terrein zijn inbegrepen.
 • De waarborg “storm” dekt zelfs schade aan het dak, de zonnepanelen, de tuinmeubelen, de tuin en het tuinhuis.
 • De waarborg “glasbreuk” geldt ook voor vitrokeramische kookplaten, het ondoorzichtig worden van dubbel glas en zonnepanelen (thermisch, fotovoltaïsch, …).
 • De waarborg “uitwerking van elektriciteit” dekt ook de etenswaren in de koelkast of diepvriezer: ze zijn verzekerd in geval van ontdooiing door een kortsluiting, maar ook door een onvoorziene panne. Het opsporen en herstellen van de oorzaak van een schadegeval is gedekt. De kosten voor de herstelling van het gebouw en het terrein zijn inbegrepen
 • U bent verzekerd voor huurschade en vandalisme door logeergasten, en dit tot 5535 euro (ABEX 858).
 • Wat betreft stookolielek, is het opsporen en herstellen van het lek verzekerd bij een gedekt schadegeval. De kosten voor de herstelling van het gebouw en het terrein zijn inbegrepen.
 • Wat betreft gaslek, is het opsporen en herstellen van het gaslek gedekt zelfs zonder schadegeval. De kosten voor de herstelling van het gebouw en het terrein zijn inbegrepen.

Uw professionele goederen (materieel en koopwaar) die zich bevinden in de verzekerde woonplaats en die bestemd zijn voor uw beroep dat u op een ander adres uitoefent, zijn verzekerd.

Daarnaast bent u beschermd voor uw aansprakelijkheid voor de schade die veroorzaakt wordt aan derden door het verzekerde gebouw of de verzekerde inboedel of door de uitbreiding van een verzekerd schadegeval (bv. brand die overslaat naar de buren).

U kunt uw inboedel nog meer beschermen door Top Woning uit te breiden met de optie diefstal. Daardoor bent u onder meer ook beschermd op straat tegen diefstal met geweld of agressie. Ook diefstal in een gehuurd studentenkot of in maximaal 3 privégarages (op een ander adres) is verzekerd.

Bijstand Woning ?

U wilt bij schade aan uw woning in eerste instantie zo vlug mogelijk geholpen worden. Maar u verwacht uiteraard van een woningverzekering meer dan alleen maar een schadevergoeding. Bijstand woning is inbegrepen in de brandverzekering Top Woning van AG Insurance en ontneemt u alle last bij een schadegeval aan uw woning en zelfs daarbuiten.

Wat biedt bijstand woning mij?

U kunt een beroep doen op bijstand woning bij schade aan uw woning. Deze bijstand regelt en organiseert voor u:

 • het redden en bewaren van uw verzekerde goederen;
 • de opvang van uw kinderen en huisdieren;
 • een voorschot om de eerste dringende maatregelen te betalen;
 • een terugkeer naar België als u op het moment van de schade in het buitenland verblijft.

U kunt ook zonder schadegeval terugvallen op bijstand woning

 • Een slotenmaker helpt u uit de nood als u niet meer binnen kunt door problemen met uw sleutels of het slot (sleutel die nog binnen ligt, sleutel die afbreekt in het slot, sleutels gestolen, sleutel aan de binnenkant van het slot, ...).
 • En u kunt dag en nacht telefonisch inlichtingen krijgen over vaklui met een expressdienst, het dichtstbijzijnde ziekenhuis, de ambulance uit uw buurt, ...

Goed om te weten: Bijstand woning is inbegrepen in de brandverzekering Top Woning van AG Insurance en ontneemt u alle last bij een schadegeval aan uw woning en zelfs daarbuiten.

Diefstalverzekering (optie)

U wilt de inhoud van uw woning uitgebreid beschermen. Dus ook tegen diefstal. U kunt daarom kiezen voor de bijkomende waarborg diefstal in de verzekering voor uw inhoud in de brandverzekering Top Woning van AG Insurance. U ontvangt onder meer een schadevergoeding voor de:

 • voorwerpen die gestolen zijn; zelfs buiten uw woning, bijvoorbeeld in een gehuurd studentenkot, in een gehuurde zaal voor een familiefeest, in een locker die op slot is, en tot 3 garages (met braaksporen voor alle gevallen)
 • schade die inbrekers toebrengen aan uw woning of aan uw inhoud bij een (poging tot) inbraak.

Met Diefstalverzekering van AG Insurance, u bent verzekerd tegen diefstal van alle inhoud die zich in uw verzekerde woning bevindt. Dit is ook geldig voor een gehuurde zaal voor een familiefeest of het gehuurde studentenkot van uw kind. Dit geldt dus ook voor waardevolle objecten zoals juwelen, verzamelingen, computers, gsm’s, tablets, smartphones, ... Daarbovenop bent u nog verzekerd voor:

 • diefstal van stookolie uit een tank met gesloten cilinderslot;
 • diefstal van uw inhoud die u meegenomen hebt naar een tijdelijk verblijf (bijv. vakantieverblijf);
 • diefstal uit uw tuinhuis (dat op slot zit);
 • diefstal of poging tot met geweld of bedreiging wereldwijd op straat of elders;
 • diefstal van uw inhoud op uw oud en nieuw adres als u verhuist en dit gedurende 120 dagen

Uitgebreide dekking voor juwelen

De vergoedingsgrens voor het geheel van uw juwelen ligt op 10 % van de waarde van uw verzekerde inhoud. Is uw woningverzekering berekend op basis van het aantal ruimten (Minisysteem), dan is dit 1891 euro* vermenigvuldigd met het aantal ruimten. Bijvoorbeeld: telt uw woning 9 ruimten, dan is de vergoedingsgrens 17.033 euro*.

*ABEX 858 (1ste semester 2021)

Preventie wordt beloond

U kunt ervoor kiezen veiligheidsmaatregelen te installeren of u kunt hiertoe verplicht zijn vanwege uw verzekeringsmaatschappij. Wanneer u zelf kiest om bepaalde veiligheidsmaatregelen te installeren, kunt u één van onderstaande voordelen genieten:

20 % korting op de diefstalpremie

 • installatie van een inbraakwerende deur (goedgekeurd door BOSEC) in uw appartement
 • of
 • installatie van een alarmsysteem dat niet aangesloten is op een erkende bewakingscentrale

30 % korting op de diefstalpremie

 • uw woning moet uitgerust zijn met een elektronische installatie tegen indringers verbonden met een bewakingscentrale;
 • u hebt een INCERT-certificaat van uw installateur gekregen of u hebt een alarmsysteem dat voldoet aan de vereisten van het C@AG-label, zoals SecuritasHome;
 • u moet een onderhoudscontract afsluiten bij de installateur.

Waar en wanneer bent u verzekerd ?

U bent in België beschermd tegen diefstal van uw inhoud

 • in uw verzekerde woning (en tot 3 garages op een ander adres in België) en voor de schade die eventueel wordt toegebracht bij een inbraak of poging tot diefstal;
 • op uw oud en nieuw adres bij een verhuizing en dit gedurende 120 dagen.

En wereldwijd

 • voor (poging tot) diefstal met geweld of bedreiging of diefstal van uw inhoud die u meegenomen hebt naar een tijdelijk verblijf;
 • voor studenten die een kot huren
Pack Woning & Assist+

Hulp en extra bescherming voor uw woning. U hebt uw woning goed verzekerd via een Top Woning brandverzekering en u wilt en vooral zorgeloos van genieten. Dan is Pack Woning & Assit+ de ideale aanvulling. De troeven van dit pack garanderen u de meest uitgebreide dekking.

Wat dekt Pack Woning & Assist+ ?

Vergoeding zonder vrijstelling

 • U betaalt geen vrijstelling wanneer u meer dan 1.206 euro schade lijdt (behalve bij schade door elektriciteit)
 • U betaalt 267 euro vrijstelling wanneer de schade minder dan 1.206 euro bedraagt.

Comfortabele vergoeding voor elektrische toestellen en elektronica

Dit soort toestellen verliezen meestal snel hun waarde omdat er steeds geavanceerdere apparaten op de markt komen. Met een basisdekking kunt u bij schade een nieuw toestel kopen met dezelfde eigenschappen als uw oude toestel. Maar met Pack Woning & Assist+ behouden elektrische toestellen zeven jaar lang de aankoopwaarde en informatica en multimedia drie jaar lang. Dat wil zeggen dat u met de schadevergoeding meteen een nieuw apparaat kunt gaan kopen – en vaak zelfs met meer mogelijkheden.

Uw pc, laptop en tablet verzekerd tegen alle risico's

U krijgt bij om het even welke plotse en onverwachte materiële schade tot drie jaar na aankoop de aankoopprijs vergoed, tot 21.211 euro in totaal.

De beste bescherming voor uw juwelen

Juwelen zijn verzekerd in nieuwaarde. Hoe oud ze ook zijn, bij schade worden ze optimaal vergoed.

Schroeischade gedekt

Een lamp die te dicht bij een gordijn staat of een strijkijzer dat op een zetel valt, kunnen schroeiplekken veroorzaken. Deze schroeischade ontstaat zonder vlammen of rook en is in een klassieke brandverzekering niet verzekerd. Maar wel in Pack Woning & Assist+. Uw vergoeding bedraagt 3.2471 euro.

24u/24 bijstand (Home Assist)

Niet alleen schade, maar ook een onverwacht probleem aan uw woning kan ervoor zorgen dat u er even niet op een normale manier kunt wonen of niet op uw gemak bent. De elektrische garagepoort die blokkeert, de verwarming die niet opspringt, een verstopte afvoer of een kapotte deur: dit soort zaken zijn in een klassieke brandverzekering niet verzekerd. Maar met Pack Woning & Assist+ komt een vakman het probleem wel snel oplossen. U kunt er 24u/24 een beroep op doen.

Home Assist neemt de verplaatsingskosten van de vakman voor zijn rekening, net als zijn werkuren en het materiaal dat nodig is voor een voorlopige herstelling. Tot 400 euro (inclusief max. 150 euro voor vervangstukken), zonder vrijstelling en tot drie keer per jaar.

Vergoeding van medische kosten en bij overlijden

Stel, er breekt brand uit en u belandt in het ziekenhuis. Wanneer u gewond raakt bij een schadegeval dat in uw brandverzekering Top Woning verzekerd is, worden uw medische kosten terugbetaald. Maar zelfs als het niet om een verzekerde schade gaat – een CO-vergiftiging bijvoorbeeld – dan kunt u rekenen op uw Pack Woning & Assist+ voor de vergoeding van kosten voor ziekenhuis, consultaties, medicijnen en paramedische zorgen. Of op vergoeding van de uitvaartkosten als u zou overlijden. Tot 31.1791 euro per schade en tot 6.7841 euro per slachtoffer.

Psychologische bijstand

Wanneer uw woning, met alle persoonlijk bezittingen die u daar bewaart, ernstige schade oploopt door bijvoorbeeld brand of overstroming, is dat vaak ook een emotionele klap. U kunt dan via uw Pack Woning & Assist+ voor vijf consultaties terecht bij een psycholoog.

Goed om te weten: Om de voordelen van Pack Woning & Assist+ te kunnen genieten, moet u eerst een verzekering Top Woning onderschreven hebben. Pack Woning & Assist+ is een interessante uitbreiding op uw Top Woning brandverzekering en geldt op dezelfde locaties als deze brandverzekering (met enkele uitzonderingen voor de waarborg Alle risico's Computers, die alleen geldt op deze locaties: het gebouw beschreven in de bijzondere voorwaarden, een vervangverblijf, een gehuurde studentenverblijf, een gehuurd vakantieverblijf). De waarborg Home Assist geldt alleen voor het gebouw dat beschreven wordt in de bijzondere voorwaarden.

Pack Diefstal+

Extra bescherming bij diefstal. Deze zeer uitgebreide diefstaldekking bezorgt u gemoedsrust. Met comfortabele vergoedingen en psycologische bijstand.

Wat dekt Pack Diefstal+

Vergoeding zonder vrijstelling

 • U betaalt geen vrijstelling wanneer u meer dan 1.206 euro schade lijdt.
 • U betaalt 267 euro vrijstelling wanneer de schade minder dan 1.206 euro bedraagt
 • Deze vrijstelling van 267 euro valt weg wanneer uw schade zelf hoger is dan 267 euro én u vrijwillig een alarmsysteem met label C@AG3 en onderhoudscontract liet installeren.

Optimale vergoeding voor juwelen

Wat waardevol is voor u, verdient de beste bescherming. Daarom worden uw juwelen vergoed in nieuwwaarde. Dit is het bedrag dat u nodig hebt om gelijkaardige juwelen te kopen.

Optimale vergoeding elektrische toestellen en elektronica

Dit soort toestellen verliezen meestal snel hun waarde omdat er steeds geavanceerdere apparaten op de markt komen. Met een basisdekking kunt u na diefstal een nieuw toestel kopen met dezelfde eigenschappen als uw oude toestel. Maar met Pack Diefstal+ behouden elektrische toestellen zeven jaar lang de aankoopwaarde en informatica en multimedia drie jaar lang. Dat wil zeggen dat u met de schadevergoeding meteen een nieuw apparaat kunt gaan kopen – en vaak zelfs met meer mogelijkheden.

100 % verzekerd en verdubbeling van de vergoedingslimieten

Zelfs als dieven quasi uw hele woning hebben leeggeroofd, bent u optimaal verzekerd. Niet voor 50 % van de waarde van uw bezittingen zoals in klassieke diefstalverzekeringen, maar voor de volle 100 %. Bovendien worden de vergoedingslimieten per verzekerd risico verdubbeld (uitgezonderd voor waarden).

Psychologische bijstand en medische kosten

Wanneer u het slachtoffer wordt van een inbraak(poging), een homejacking of agressieve inbrekers, is het logisch dat u daarvan aangedaan bent. Daarom hebt u recht op vijf consultaties bij een psycholoog. Raakt u gewond, dan springt Pack Diefstal+ bij in de medische kosten. Loopt het toch slecht af? Ook begrafeniskosten worden gedekt. Dat alles tot 31.1791 euro per schadegeval en tot 6.7841 euro per slachtoffer.

Gemoedsrust, zelfs als u het alarm vergeet op te zetten

Met Pack Diefstal+ bent u zeker van een maximale schadevergoeding, zelfs wanneer u eens vergeetachtig geweest bent. Oók als op het moment van de inbraak uw vrijwillig geïnstalleerd alarmsysteem met C@AG3- of INCERT4-label en waarvoor een onderhoudscontract loopt, toevallig niet ingeschakeld was, houden we daarmee geen rekening voor de berekening van uw vergoeding.

Goed om te weten: Om de extra voordelen van Pack Diefstal+ te kunnen genieten, moet u een verzekering Top Woning onderschreven hebben met diefstaldekking.

Wilt u de voordelen van het Pack Woning & Assist+ genieten? Dat kan als u een verzekering Top Woning met diefstaldekking en het Pack Diefstal+ onderschreven hebt.

Pack Diefstal+ is een waardevolle uitbreiding op uw Top Woning brandverzekering en geldt in dezelfde locaties als de diefstaldekking.

Pack Tuin

Pack Tuin is een echte tuinverzekering en breidt de dekkingen van uw brandverzekering Top Woning van AG Insurance uit naar uw tuin.

Wat biedtt Pack Tuin voor mij ?

Herstelling van de tuin en dekking voor tuinmeubelen

U hebt schade aan uw tuin en uw tuinmeubelen door storm, hagel, overstroming of een ander gedekt schadegeval? Dan zal Pack Tuin de herstelling van uw tuin vergoeden. Dit geldt zowel voor de beplanting als voor de tuinmeubelen die buiten staan of ander tuinmateriaal in de openlucht, als uw inboedel verzekerd is in uw Top Woning. De maximale vergoeding bedraagt 35.989 euro* voor planten (maximum 719 euro* per plant) en 5.758 euro* voor tuinmeubelen (boven op de schadevergoeding die al opgenomen is in de basiswaarborgen van Top Woning).

Dekking van diefstal van meubelen en voorwerpen

Ook diefstal van uw tuinmeubelen of andere voorwerpen die buiten liggen (zoals de barbecue, tuingereedschap of tuindecoratie), is verzekerd tot 5.758 euro* als u verzekerd bent tegen diefstal in Top Woning.

Bodemsanering

Pack Tuin trekt de vergoeding voor de sanering van de bodem die door stookolie is vervuild, op van 7.224 euro* in de gewone woningverzekering tot 18.062 euro*.

*Geïndexeerde bedragen (ABEX 858 1ste semester 2021)

Goed om te weten: Uw tuinverzekering is geldig voor uw meubelen of beplantingen in uw tuin of op uw terras als uw woning in België ligt en verzekerd is in Top Woning.

Pack Zwembad

Een volledige oplossing voor uw zwembad. Inclusief een uitgebreide dekking voor ongevallen in en rond het zwembad

Wat biedtt Pack Zwembad voor mij ?

Materiële schade aan de zwembad

 • Alle materiële schade aan de luiken van het zwembad en het mechanisme, de liner en de zonnecollectoren voor de verwarming van het zwembadwater. De schade moet niet veroorzaakt zijn door een oorzaak die verzekerd is in de basiswaarborgen van Top Woning.
 • Schade aan het zwembad veroorzaakt door een natuurramp, huisdieren, wild, vee of paarden.
 • De kosten voor het schoonmaken of vervangen van onverwacht vervuild zwembadwater dat onbruikbaar is geworden.
 • Het verlies van zwembadwater ten gevolge van gedekte schade.

Schade aan de technische installaties

U krijgt een vergoeding voor schade aan de technische apparaten van het zwembad (filtersysteem, pompen) die zich in een gesloten of technische ruimte bevinden.

Schade door onweer aan het zwembadmeubilair of diefstal

U verzekert met dit Pack Zwembad ook het zwembadmeubilair tegen schade veroorzaakt door het weer tot maximaal 5.758 euro* (boven op de schadevergoeding opgenomen in de basisvoorwaarden van Top Woning), alsook de schoonmaakapparaten tegen diefstal (als u de waarborg diefstal hebt in uw Top Woning). Zelfs als ze zich in de openlucht, in een open constructie of in niet-aanpalende bijgebouwen bevinden.

Ongevallen in of aan de rand van het zwembad

Als u of een van uw gasten het slachtoffer zijn van een ongeval in of rond het zwembad, vergoedt Pack Zwembad de noodzakelijke medische kosten. Een vergoeding voor gewonden vanaf 10% blijvende invaliditeit, of voor overlijden, ten gevolge van dit ongeval is eveneens mogelijk.

*Geïndexeerde bedragen (ABEX 858 1ste semester 2021)

Goed om te weten: Uw tuinverzekering is geldig voor uw meubelen of beplantingen in uw tuin of op uw terras als uw woning in België ligt en verzekerd is in Top Woning.

Goed om te weten: U kunt Pack Zwembad gebruiken voor binnenzwembaden en in de grond verankerde buitenzwembaden van uw woning in België die verzekerd is in Top Woning.

Tijdelijke kortingen*

Actie Welkomstgeschenk onder voorwaarden, actie geldig bij een nieuwe woningverzekering Top Woning van AG Insurance, afgesloten ten laatste op 31/12/2021. Voor eigenaars en huurders van een eengezinswoning, appartement of appartementsgebouw jonger dan 10 jaar. Korting van 10% op de eerste jaarpremie voor alle waarborgen. De korting is niet van toepassing op de waarborg Tariferingsbureau Natuurrampen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.Meer info

Actie Totaalklant onder voorwaarden, geldig t.e.m. 31/12/2021, bij het onderschrijven van een nieuw verzekeringsproduct van de categorie Auto, Brand, BA, Ongevallen, Travel Assistance en Globale Rechtsbijstand, afgesloten ten laatste op 30/06/2021. Korting is niet geldig voor Top Familiale. Lees vooraf onze informatiefiches over deze producten.De voorwaarden van deze actie en de precieze omvang van de verzekeringen kunt u raadplegen bij uw verzekeringtussenpersoon.

Algemene voorwaarden en informatie fiche over de brandverzekering van AG Insurance