Yuzzu : -15% korting op de woningverzekering | Brandverzekering-Simulatie.be
Yuzzu

Nu 15% korting op je brandverzekering. Geldig van 1 september 2023 t.e.m. 30 september 2023

Geniet van 15% korting én bescherm je woning voor 105%

Tijdelijke actie, het voordeel is van toepassing voor nieuwe woningverzekeringscontracten, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 1 september 2023 t.e.m. 30 september 2023

Online verzekering afsluiten

Wie ontvangt 15% korting?

Het voordeel is van toepassing op nieuw woningverzekeringscontract bij Yuzzu.

Het onderschrijven van een nieuw woningverzekeringscontract geeft eenmalig recht op 10% korting op je woningverzekering.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende waarborgen:

Verzekering Gebouw:

  • Als eigenaar voor het gebouw dat je zelf betrekt
  • Als eigenaar voor het gebouw dat je verhuurt (+ de optie 'Afstand van verhaal')
  • Als huurder voor het gebouw dat je huurt (Huurdersaansprakelijkheid)

Verzekering Inboedel

Goed om weeten

Het voordeel zit reeds verrekend in het premiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag - afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 10% ten opzichte van het reguliere tarief voor de waarborgen in kwestie (Verzekering Gebouw en Verzekering Inboedel).

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties, maar wel met de ‘Yuzzu Bonus’ (korting op een bijkomend verzekeringscontract bij Yuzzu).

Looptijd van de actie

Het voordeel is van toepassing voor nieuwe woningverzekeringscontracten, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 1 september 2023 t.e.m. 30 september 2023.

Yuzzu richt zich tot particulieren. Yuzzu is erkend om actief verzekeringsproducten aan te bieden en te verdelen. Vanuit commercieel oogpunt commercialiseert Yuzzu verzekeringsproducten voor auto's, motoren en woningen (burgerlijke aansprakelijkheid privéleven, bijstand, rechtsbijstand). Het beheer van de schadegevallen inzake rechtsbijstand wordt toevertrouwd aan een juridisch afzonderlijk bedrijf dat handelt als kantoor voor het regelen van schadegevallen en dat vermeld staat in het contract. Het beheer van lichamelijke schadegevallen wordt toevertrouwd aan AXA Belgium.

Bijkomende bijstandsdiensten kunnen aangeboden worden via een samenwerking met het bedrijf Touring Club België.