les ap assurances assurance incendie

Woningverzekering Cocoon van DVV : nu 2 maanden gratis

Verlopen Actie !

Teken in voor 30/04/2017 en geniet van 2 maanden gratis + 10 maanden betalend

Dit tijdelijke aanbod geldt op de eerste jaarlijkse premie van een nieuwe woningverzekering Cocoon bij DVV.

Dit aanbod geldig is voor huurder of eigenaar van een huis of appartement.

Ruime bescherming voor uw woning

Onze woningverzekering dekt veel meer dan alleen brand. Ook tegen waterschade, storm-en hagelschade of glasbreuk bent u beschermd. Meer nog: uw aansprakelijkheid wanneer u een feestzaal of vakantiewoning huurts als tijdelijk verblijf, is mee gedekt.

De klok rond hulp

Is uw woning na een schadegeval onbewoonbaar? De bijstandcentrale staat steeds voor u klaar. Zelfs's nachts doen wij er alles aan om eventueel snel de verhuizing van uw inboedel te organiseren of een slotenmaker te contacteren.

Een DVV-consultent is er altijd voor u

Bij DVV sta je er nooit alleen voor. Je consulent helpt je zodat alles snel afgehandeld wordt. Voor een snelle expertise en een vlotte terugbetaling kan u vertrouwen op uw consulent.

Goed om te weten :

2 maanden gratis + 10 betalend op de eerste jaarpremie voor een nieuwe woningverzekering Cocoon onderschreven tussen 01/3/2017 en 30/04/2017. Dit aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV Verzekeringen het risico aanvaardt.

Bij glasbreuk zijn led, lcd - en plasmaschermen gedekt tot 3.240 euro.

Bij storm, hagel, sneeuw en ijsdruk zijn tuinmeubelen en barbecues verzekerd tot 2.527 euro. Andere voorwerpen die buiten staan worden niet vergoed