Yuzzu

Geniet van 15% korting én bescherm je woning voor 105%, actie geldig op elk nieuw woningverzekeringscontract (huurder of eigenaar) aangevraagd van 9 mei 2022 t.e.m. 5 juni 2022

Of je nu huurder bent of eigenaar, biedt Yuzzu nu -15% korting op je brandverzekering geldig op de waarborg gebouw en de waarborg inboedel

Bovenop bij schade aan je woning kun je verrast worden door onvoorziene kosten. Daarom voorziet het Yuzzu-basispremie 105% schadevergoeding i.p.v. 100%. Meer info op de product en de voordeelen van de Yuzzu-brandverzekering.

Online verzekering afsluiten

Promotioneel voorstel

15% korting voor elk nieuw woningverzekeringscontract

Geldig voor offertes aangevraagd van 9 mei t.e.m 5 juni 2022

Geldig op de waarborg gebouw (dekking van het gebouw waarin je woont en waarvan je zelf eigenaar bent, dekking van het gebouw dat je verhuurt, huurdersaansprakelijkheid en afstand van verhaal) en de waarborg inboedel.

Goed om weeten

Wie ontvangt 15% korting?

Het voordeel is van toepassing op nieuwe woningverzekeringscontacten bij Yuzzu

Toepassing van de actievoorwaarden?

Het onderschrijven van een nieuw woningverzekeringscontract geeft eenmalig recht op een 15% korting oj je woningverzekering.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende waarborgen:

Verzekering gebouw:

  • Als eigenaar voor het gebouw dat je zelf betrekt
  • Als eigenaar voor het gebouw dat je verhuurt (+ de optie afstand en verhaal)
  • Als huurder voor het gebouw dat je huurt (huurdersaansprakelijkheid)

Verzekering inboedel

Het voordeel wordt niet toegekend op de volgende waarborgen:

  • Diefstalverzekering
  • Familiale Verzekering

Het voordeel zit reeds verrrekend in het premiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag - afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 15% ten opzichte van het reguliere tarief voor de waarborgen in kwestie (Verzekering Gebouw en Verzekering Inboedel).

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties, maar wel met de "Yuzzu Bonus" (korting op een bijkomend verzekeringscontract bij Yuzzu).

Looptijd van de actie

Het voordeel is van toepassing voor nieuwe woningverzekeringscontracten, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 9 mei 2022 tot en met 5 juin 2022.

Yuzzu richt zich tot particulieren. Yuzzu is erkend om actief verzekeringsproducten aan te bieden en te verdelen. Vanuit commercieel oogpunt commercialiseert Yuzzu verzekeringsproducten voor auto's, motoren en woningen (burgerlijke aansprakelijkheid privéleven, bijstand, rechtsbijstand). Het beheer van de schadegevallen inzake rechtsbijstand wordt toevertrouwd aan een juridisch afzonderlijk bedrijf dat handelt als kantoor voor het regelen van schadegevallen en dat vermeld staat in het contract. Het beheer van lichamelijke schadegevallen wordt toevertrouwd aan AXA Belgium.

Bijkomende bijstandsdiensten kunnen aangeboden worden via een samenwerking met het bedrijf Touring Club België.