Ing assurances incendie

Krijg een korting van 2 maanden gratis als u een woningverzekering afsluit vóór 26.09.2021 met de promotiecode Home2021

Wat is ING Woningverzekering voor huurders?

Een complete schadeverzekering voor je privéwoning, onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, met een aantrekkelijk tarief en dekkingen op maat.

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over 'huurdersaansprakelijkheid' of de verantwoordelijkheid die je als huurder draagt.

ING Woningverzekering voor huurders vergoedt de eigenaar voor de schade die je per ongeluk veroorzaakt aan de woning die je van hem huurt. Heb je ook schade veroorzaakt aan de woning van de buren? Ook deze kosten worden terugbetaald.

Wat dekt ING Woningverzekering voor huurders precies ?

Huurdersaansprakelijkheid: je aansprakelijkheid voor materiële schade aan de woning die je huurt (verplicht indien de dekking Inboedel niet geselecteerd is) en je aansprakelijkheid voor gedekte schade veroorzaakt aan derden door de woning die je huurt in geval van: schade door brand, rook en roet, blikseminslag, inwerking van de elektriciteit, glasbreuk, breuk/scheuren van sanitaire voorzieningen, storm of hagel, waterinfiltratie, breuk of lekken van leidingen, stookolie, natuurrampen, brandschade aan geparkeerde voertuigen, eerste hulp bij foutieve installatie (water, elektriciteit, verwarming), kosten voor het zoeken naar een vermist kind, burgerlijke aansprakelijkheid woning, kosten die je als huurder maakt in geval van vroegtijdige beëindiging van de huurovereenkomst door de eigenaar.

Bijstand na schade: dag en nacht, ook met extra opties.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance huurders wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning die u huurt (huis of appartement) : de oppervlakte ervan en hoeveel ruimtes heeft het
  • Uw profiel : U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt
  • Uw formule : optie of zonder diefstal, familiale...

U kun uw huurdersverzekering jaarlijks via overschrijving of automatische domiciliëring. Bij domiciliëring kunt u de betaling spreiden per maand zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt.

Waarom is een ING Home Insurance voor eigenaars ?

Een complete schadeverzekering voor je privéwoning, onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, met een aantrekkelijk tarief en dekkingen op maat.

ING Woningverzekering is een verzekering die de kosten vergoedt voor het herstellen of vernieuwen van je woning en/of bezittingen als gevolg van schade. Hebben de renovatiewerken bij je buren bijvoorbeeld geleid tot een scheur in je muur? Als je een dekking rechtsbijstand (optionele dekking) hebt afgesloten, betalen we ook de kosten voor rechtsbijstand die je nodig kunt hebben als je buurman zijn aansprakelijkheid betwist.

Wat dekt ING Woningverzekering voor eigenaars ?

Verzekering van je woning: In geval van schade door brand, rook en roet, bliksem, inwerking van elektriciteit, glasbreuk en breuk/scheuren van sanitaire voorzieningen, storm of hagel, waterinfiltratie via het dak of een buitengevel, breuk of lekken van leidingen, stookolie, natuurrampen, brandschade aan geparkeerde voertuigen, eerste hulp bij een defecte installatie (water, elektriciteit, verwarming), kosten voor het zoeken naar een vermist kind, burgerlijke aansprakelijkheid woning.

Bijstand na schade: dag en nacht, ook in het weekend.

Voorwaarden van de actie:

*Actie geldig voor elke inschrijving op een nieuwe verzekeringsovereenkomst ING Woningverzekering tussen 16/08/2021 en 26/09/2021 inbegrepen met de promotiecode HOME2021, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. De actie ‘twee maanden gratis’ is geldig op de eerste jaarpremie, bij maandelijkse of jaarlijkse betalingen, wat overeenkomt met een korting van 16,7%, en wordt toegepast op de waarborgen gebouw, inhoud en diefstal (niet op de familiale verzekering en rechtsbijstand familiale). De korting is ook geldig in alle ING-kantoren. De korting wordt onmiddellijk verrekend in de premie. Deze korting geldt niet voor verzekeringen die op tarief en voorwaarden van het Tariferingsburo Natuurrampen lopen. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen voor hetzelfde product en enkel geldig in het eerste jaar.