P&V Verzekeringen

Ook salonvoorwaarden voor uw woning bij P&V Verzekeringen

Verlopen Actie !

Geniet nu van de Batibouw-actie. Sluit voor 19 april 2019 een nieuw contract P&V Ideal Woning af voor uw gebouw én de inhoud en betaal een jaar lang enkel de premie voor de verzekering van uw gebouw

Actie voorwaarden:

  1. De actie loopt van 18/02/2019 tot 19/04/2019
  2. Komen in aanmerking voor deze actie: alle nieuwe zaken Ideal Wonging (waarin het gebouw en de inhoud worden verzekerd).
  3. De verzekeringsnemer is eigenaar van het appartement of de eengezinswoning. Hij gebruikt de woning voor privédoeleinden. Hij heeft nog geen brandverzekering voor datzelfde risico bij P&V.
  4. De verzekeringsnemer betaalt en jaar lang niets voor het verzekeren van de inhoud van zijn woning. Aan het einde van die periode van 12 maanden moet hij voor deze waarborg betalen.
  5. Kiest de verzekeringsnemer ook voor de optionele waarborg Diefstal en vandalisme van de inhoud, dan krijgt hij deze gratis gedurende een jaar.
  6. Om in aanmerking te komen voor deze voordelen (een jaar lang de verzekering van de inhoud én, indien de klant daarvoor kiest, de waarborg Diefstal en vandalisme van de inhoud) moet de premie voor de brandverzekering van het gebouw zijn gestort, ongeacht de premiespreiding die de verzekeringsnemer heeft gekozen
  7. Komt niet in aanmerking : de wijziging van een contract (Ideal Home naar Ideal Woning).
  8. De waarde van wat wordt aangeboden (één jaar de inhoud gratis en de optionele waarborg Diefstal en vandalisme) kan in geen geval worden ingewisseld voor geld.

 

Let op: contracten waarbij er meer dan een jaar verstrijkt tussen de ondertekening en de inwerkingtreding van het contract komen niet in aanmerking voor de hierboven beschreven korting. P&V behoudt zich het recht voor om dit reglement in de loop van de actie aan te passen of om de actie vroeger stop te zetten