Ing assurances incendie

Krijg een korting van 2 maanden gratis als u een woningverzekering afsluit vóór 12.04.2020 met de promotiecode HOME2020

Verlopen Actie !

Waarom kiezen voor ING ?

  • Sluit in enkele klikken online uw ING Woningverzekering af
  • Profiteer nu van 2 maanden korting op de premie van uw ING Woningverzekering
  • Verzekering op maat: kies de waarborg
  • Zeer interessant tarief

Waarom een ING Home Insurance voor huurders?

U hebt ongetwijfeld al gehoord over “huurdersaansprakelijkheid” of de verantwoordelijkheid die u als huurder draagt. ING Home Insurance voor huurders vergoedt de eigenaar voor de schade die u per ongeluk veroorzaakt aan de woning die u van hem huurt. Leidt uw tegenslag ook tot schade aan de woning van de buren? Dan kan het zijn dat u rechtsbijstand nodig hebt en worden ook deze kosten terugbetaald. U hebt de mogelijkheid om ING Home Insurance volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance huurders wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning die u huurt (huis of appartement) : de oppervlakte ervan en hoeveel ruimtes heeft het.
  • Uw profiel : U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt.
  • Uw formule : optie of zonder diefstal, familiale...

U kun uw huurdersverzekering jaarlijks via overschrijving of automatische domiciliëring. Bij domiciliëring kunt u de betaling spreiden per maand zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt.

Waarom een ING Home Insurance voor eigenaars?

ING Home Insurance voor eigenaar is een verzekering die de kosten vergoedt voor het herstellen of vernieuwen van uw woning en/of bezittingen als gevolg van brand, stormschade, waterschade, een blikseminslag, een ontploffing, glasbreuk, kortsluiting, rook- of roetschade, enz.

U hebt de mogelijkheid om deze woningverzekering volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance eigenaars wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning is een appartement, rijhuis of allenstaand huis? De oppervlakte van de woning, hoeveel ruimtes telt ze en waanneer werd ze gebouw.
  • Uw profiel: Bent u eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder? Het u thuis een waardevolle verzameling of duur sportmateriaal? U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt.
  • Uw formule: verzekert u uw woning, uw inhoud of allebei? Neemt u er de aanvullende verzekeringen Diefstal en Familiale bij ?
** Actie geldig voor elke inschrijving  op een nieuw jaarcontract van de verzekering  ING Home Insurance tussen 17/02/2020 en 12/04/2020 inbegrepen met de promotiecode HOME2020, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. De actie "2 maanden gratis" wordt toegepast op de waarborgen  gebouw, inhoud en diefstal (niet op de familiale verzekering). De korting wordt omniddelijk verrekend in uw premie. Deze korting geldt niet voor verzekeringen die op tarief en voorwaarden van het Tariferingsburo Natuurrampen lopen. In het geval van een jaarlijkse premie zal een korting van 16,66% worden verrekend. De korting is niet verenigbaar met eventuele andere kortingen.