DVV verzekeringen

DVV verzekeringen: lanceert "DVV StartPack" een eenvoudig en praktish pakket als je jonger dan 36 bent

Pack Woonverzekering + Autoverzekering voor jongeren tot 36 jaar

Betaal minder door uw autoverzekering Mobility te combineren met uw woonverzekering:

Korting in het eerste jaar

Andere kortingen

3 maanden korting woningverzekering 30% op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
3 maanden kortingautoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Tot 30% op je omnium

Wat zit er in je DVV StartPack?

Woningverzekering Cocoon Start/Flex

De Cocoon Flex - Cocoon Start: woonverzekering is een verzekeringsovereenkomst met als doel de huuraansprakelijkheid en de inboedel tot 25.000 EUR van de verzekerde huurder van een appartement van maximaal 2 slaapkamers te beschermen. Vanuit dat opzicht vergoedt de verzekeraar de materiële schade aan de verzekerde goederen waarvan de verzekerde eigenaar is en de schade waarvoor de verzekerde aansprakelijk is als huurder.

 • Burgerlijke aansprakelijkheid: dekt je aansprakelijkheid (bijvoorbeeld als er schade is bij de buren door jouw schadegeval)
 • Verzekering voor inboedel en/of gebouw: vergoedt schade veroorzaakt door een brand, storm, glasbreuk, natuurramp, vandalisme,...
 • Home Assistance 7d/7d : 24/24 bijstand in geval van nood (bijvoorbeeld als je een waterlek hebt,...)

Goed om te weten :
In Cocoon Start bent u verzekerd voor uw huuraansprakelijkheid en is uw inboedel gedekt in 1e risico (maximale limiet van tussenkomst) tot 25.000 EUR
In Cocoon Flex stelt DVV u evaluatiesystemen ter beschikking om de te verzekeren bedragente bepalen en aldus te vermijden dat u onderverzekerd bent. Als u voor een onze evaluatiemethodes kiest, wordt u voor uw volledige schade vergoed, onder voorbehoud van de in de algemene voorwaarden bepaalde franchises en vergoedingslimietes.

DVV verzekeringen Mobility Autoverzekering Mobility

DVV verzekeringen Mobility: Mobility is een verzekereringsovereenkomst waarmee de verzekeraar de burgerlijke aansprakelijkheid van de verzekerde in een verkeersongeval dekt. De verzekeraar vergoedt de schade aan derden, toegebracht door het verzekerde voertuig. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid motorrijtuigen is verplicht in België. Ze kan worden aangevuld met optionele waarborgen voor de dekking van lichamelijke letsels van de bestuurder, schade aan het verzekerde voertuig, rechtsbijstand of bijstand aan het voertuig. Het verzekerde voertuig is een wagen, minibus of bestelwagen met een maximaal toegelaten massa van niet meer dan 3,5 ton, of eenmobilhome

 • Burgerlijke aansprakelijkheid: Mobility dekt:
  . de materiële schade en lichamelijke letsels toegebracht aan derden door het gebruik van het verzekerde voertuig;
  . de lichamelijke letsels en kledingschade van de zwakke weggebruikers en de inzittenden van het voertuig
 • Bijstand: Mobility regelt de bijstand na een verkeersongeval in België wanneer het voertuig niet meer kan rijden (vervoer van de inzittenden naar de woonplaats van een van hen en wegslepen van het voertuig) ongeacht of de verzekerde al dan niet schuld heeft aan het ongeval.
 • Waarborg BOB : Mobility dekt de schade toegebracht aan het omschreven voertuig wanneer het wordt bestuurd door een derde die aansprakelijk is voor de schade terwijl de verzekerde niet in staat was om te rijden door een toestand van wettelijk strafbare intoxicatie.

Franchise?

Franchise voor de woningverzekering Cocoon Start: Met het systeem van de Engelse franchise komt DVV niet tussen voor schade die de franchise van 265 euro niet overschrijdt, maar vergoedt hij alles als de schade grotis is dan dit bedrag.

Franchise voor de woningverzekering Cocoon Flex: De franchise voor Cocoon Flex van DVV bedraagt 265 euro.

Franchise voor de autoverzekering Mobility Omnium: De franchise wordt vastgelegd in de algemene of bijzondere voorwaarden. Een DVV-consulent zal je die bezorgen als de verzekering afsluit.

Goed om te weten

*25% korting (overeenkomstig met 3 maanden gratis)

 • 25% korting (overeenkomstig met 3 maanden gratis) op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

**3 maanden gratis

 • 3 maanden gratis + 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie BA van een nieuwe autoverzekering Mobility voor jongeren van minder dan 36 jaar evenals 30% korting op een verzekering BA en 10% (18-22 jaar), 20% (23-25 jaar) of 30% (26-35 jaar) korting op een Omnium. Aanbod voorbehouden aan bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar, die minstens 3 jaar hun rijbewijs hebben en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar), geen boetes of veroordelingen gehad hebben en een woningverzekering hebben bij DVV. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door DVV verzekeringen.