DVV verzekeringen

DVV Verzekeringen: Cocoon Flex of Cocoon Start nu tot 3 maanden korting

Meer dan 36 jaar ? 2 maanden GRATIS* de 1ste jaar van uw verzekering Cocoon Flex!

Jonger dan 36 jaar? 3 maanden GRATIS* de 1ste jaar van uw verzekering Cocoon Flex!

 

Bescherm uw thuis met de DDV woningverzekeringen :

Met Cocoon Flex haalt u een uitgebreide bescherming in huis. Of u nu huurt of eigenaar bent van een appartement of huis, met Cocoon Flex bent u zeker van ruime basiswaarborgen.

Cocoon huurder of eigenaar

Als u een huis of appartement huurt, hebt u dat vast met zorg ingericht. De woningverzekering voor huurders zal dan uw inboedel beschermen tegen schade (brand, kortsluiting, overstroming enz.). Maar ze dekt ook uw aansprakelijkheid als uw stroomstrijkijzer bijvoorbeeld vuur vat en schade toebrengt aan het gebouw dat u bewoont of dat van uw buren.

Overzicht van de basisgaranties voor uw inboedel

  • Schade door brand of kortsluiting
  • Waterschade (bv als uw meubels beschadigd zijn door een waterlek).
  • Glasbreuk (uw flatscreen-tv inbegrepen)
  • Schade aan anderen door uw inboedel (bv brand door uw droogkast die het gebouw beschadigt
  • Schade door overstroming

Voorwaarden :

*2 maanden gratis + 10 betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex als u intekent tussen 01/02/2022 en 31/03/2022 inbegrepen. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.
*25% korting (overeenkomstig met 3 maanden gratis) op de 1ste jaarpemie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.