Corona assurances Homie

Corona Direct : Sluit nu je verzekering af voor 16.11.2021 en krijg tot € 400 terug !

Bundel je verzekeringen is nu bij Corona Direct slim én voordelig.

Verzekeraars bieden vaak kortingen aan wanneer je meerdere verzekeringen bij hen afsluit. Bij Corona Direct kan je bijvoorbeeld tot en met 15.11.2021 genieten van de cashback actie. Hierbij krijg je zelfs bij het afsluiten van één verzekring al geld teruggestort. De cashback kan oplopen tot een bedrag van € 400. Hierbij maakt het niet uit welke verzekeringen je combineert.

  • 1 nieuwe verzekering -- €30
  • 2 nieuwe verzekeringen -- €100
  • 3 nieuwe verzekeringen -- €250
  • 4 nieuwe verzekeringen -- €400

Over welke verzekering hebben we het?

Waarom je verzekering bundelen slim is

Misschien heb jij drie verzekeringen. Eentje voor de auto, je woning en een familiale verzekering. Misschien zelfs ook een voor je hond. Al je je verzekeringen bij dezelfde verzekeraar bundelt, kan het ook makkelijker zijn bij een schadegeval, want vanaf dan heeft u één contactpersoon, die alles voor u regelt.

Hoe deel te nemen?

Om je nu Corona Direct-klant bent of niet, je kunt deelnemen aan deze actie, zolang je aan al deze voorwaarden voldoet.

  • een offerte aanvraagt voor 16.11.2021 voor één van de bovenstaand verzekeringen
  • intekent op deze verzekeringsaanvraag voor 20 december 2021
  • de verzekering dient uiterlijk 12 maanden na ondertekening in te gaan

Wannneer word je beloond?

Op 20 december 2021 zal Corona Direct al de ondertekende verzekeringsaanvragen per verzekeringsnemer optellen om het bedrag van de uitbetaling te bepalent. Het bedrag van de betaling is beperkt tot €400 per in aanmerking komende klant. De uitbetaling van de cashback gebeurt ten laatste in januari 20222.

Voorwaarden De actie loopt van 13 september 2021 tot en met 15 november 2021. Corona Direct behoudt zich het recht voor te alle tijden de duurtijd van de actie te wijzigen en/of om de invulling van de actie naar de toekomst toe te wijzigen. Wijziging in deze actie voorwaarden zullen steeds op voorhand aangekondigd worden op de Corona Direct website.

Over Corona Direct Verzekeringen

In 1974 werd Corona Direct Verzekeringen de eerste directe verzekeraar in België en die jarenlange ervaring leidt ook vandaag nog tot de beste service. Doordat alles via één centraal kantoor verloopt, gaat verzekeren niet alleen veel sneller en eenvoudiger, maar liggen de kosten ook lager en dat vertaalt zich automatisch in goedkopere verzekeringspremies. Met de autoverzekering per kilometer realiseerde Corona Direct Verzekeringen een Belgische primeur en die polis groeide uit tot hét stokpaardje. Daarnaast biedt Corona Direct Verzekeringen alle basisverzekeringen en een interessante hondenverzekering. Als filiaal van Belfius Insurance is Corona Direct Verzekeringen een uiterst betrouwbare partner.