Ing assurances incendie

Krijg een korting van 2 maanden gratis als u een woningverzekering afsluit vóór 14 april 2017 met de promotiecode INSURANCE2017

Verlopen Actie !

Promotie geldig voor :

  • ING Home Insurance voor huurders
  • ING Home Insurance voor eigenaars

Waarom een ING Home Insurance voor huurders ?

U hebt ongetwijfeld al gehoord over “huurdersaansprakelijkheid” of de verantwoordelijkheid die u als huurder draagt. ING Home Insurance voor huurders vergoedt de eigenaar voor de schade die u per ongeluk veroorzaakt aan de woning die u van hem huurt. Leidt uw tegenslag ook tot schade aan de woning van de buren? Dan kan het zijn dat u rechtsbijstand nodig hebt en worden ook deze kosten terugbetaald. U hebt de mogelijkheid om ING Home Insurance volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance huurders wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning die u huurt (huis of appartement) : de oppervlakte ervan en hoeveel ruimtes heeft het
  • Uw profiel : U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt
  • Uw formule : optie of zonder diefstal, familiale...

U kun uw huurdersverzekering jaarlijks via overschrijving of automatische domiciliëring. Bij domiciliëring kunt u de betaling spreiden per maand zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt.

Waarom een ING Home Insurance voor eigenaars ?

ING Home Insurance is een verzekering die de kosten vergoedt voor het herstellen of vernieuwen van uw woning en/of bezittingen als gevolg van brand, stormschade, waterschade, een blikseminslag, een ontploffing, glasbreuk, kortsluiting, rook- of roetschade, enz.

U hebt de mogelijkheid om deze woningverzekering volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance eigenaars wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning is een appartement, rijhuis of allenstaand huis? De oppervlakte van de woning, hoeveel ruimtes telt ze en waanneer werd ze gebouw.
  • Uw profiel : Bent u eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder? Het u thuis een waardevolle verzameling of duur sportmateriaal? U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt.
  • Uw formule :verzekert u uw woning, uw inhoud of allebei? Neemt u er de aanvullende verzekeringen Diefstal en Familiale bij ?
Actie geldig voor elke afsluiting van een nieuw woningverzekering bij ING tussen 22 februari 2017 en 17 april 2017, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en onderling akkoord.