Ethias : brandverzekering zonder franchise | brandverzekering-simulatie.be
Ethias assurance incendie

Vanaf nu uw brandverzekering zonder franchise, voor zowel huurders als eigenaars!

Vanaf nu betaalt u geen enkele franchise (of vrijstelling) meer bij een schadegeval brandverzekering dat 258,70€ overschrijdt!

Ethias schrapt vanaf nu de franchise voor elk schadegeval waarvan de herstelkosten hoger zijn dan 258,70€, waardoor we eigenlijk kunnen spreken van een brandverzekering zonder franchise in België! Als kers op de taart geldt deze schrapping van de franchise voor zowel huurders als eigenaars.

Eigenaars konden reeds van dit voordeel genieten als ze kozen voor een herstelling in natura, maar voortaan geldt dit ook voor de huurders.

De verzekeringsmaatschappij Ethias biedt al lang een omnium autoverzekering zonder franchise aan. Die kent ondanks een lichte verhoging van de premie (+/- 15%) en bepaalde toelatingsvoorwaarden een enorm succes. Voor de brandverzekering is de premieverhoging geringer (+/-10%) en de enige voorwaarde om geen vrijstelling meer te betalen is dat de materiële herstelkosten van het schadegeval het bedrag overschrijden van de normale franchise die van toepassing is, namelijk 258,70€.

Voor meer informatie over de Ethias brandverzekering.