Axa assurance incendie

Axa: Sluit je woonverzekering af tussen 15/02/2022 en 30/06/2022 en ontvang mooie korting


Gedurende 1 jaar geniet je van:

 • -15%* als je huurder of medehuurder bent van een appartement
 • -15%** als je huurder, medehuurder of eigenaar bent van een woning
 • -20%*** als je eigenaar bent van een woning van minder dan tien jaar oud of een gerenoveerde woning

 

Prijs berekenen en online verzekeren ?

 1. Schrijf in het adres van de woning.
 2. Hoe ziet uw woning eruit ? (Rijhuis, Halfopen bebouwing,Appartement,...) U bent ? Eigenaar, Huurder , ...
 3. Personaliseren uw verzekeringsaanvraag : Hebt u in de voorbije vijf jaar een schadegeval woning of burgerlijke aansprakelijkheid gehad? Werd uw huidige woonverzekering opgezegd of geschort door een andere verzekeringsmaatschappij ?
 4. Beschrijf uw woning : Evalutatie van uw gebouw (aantal kamers, type gebouw,...) Energie & milieu (lage-energiewoning, passiefwoning,...) Gebruikte materialen (vloer in natuursteen, vloeren in marner,....) Garages en ovredekte parkeerplaatsen
 5. Vul de waarde van de inboedel in
 6. Kies als nodig is de optionele dekkingen
 7. U krijgt de eindprijs van uw woonverzekering
Bancontact Visa MasterCard

De voordelen van de Axa woonverzekering

De voordelen van de opstalverzekering van Axa
Vandaag afsluiten = morgen verzekerd Volledige bescherming Opties op maat
Voor advies en bij schadegevallen kan u rekenen op de makelaar van uw keuze. Alle basisdekkingen voor uw woning én uw inboedel. Kies wat uw wil verzekeren en betaal enkel daarvoor.

Basisdekkingen

 • Brand, ontploffing, rook en roet
 • Waterschade en stookolieschade
 • Schade door diefstal en vandalisme
 • Breken en barsten van glas
 • Storm, hagel bliksem en natuurrampen

Is ook gedekt :

 • Elektrische schade aan huishoudtoestellen en mutlimedia
 • Ontdooiing van voedingswaren na een elektriciteitsdefect, onopzettelijk of als gevolg van een gedekt schadegeval, ook in de koelkast
 • Aanslagen en terrorisme
 • Huiszwam
 • Materiële schade als gevolg van diefstal, vandalisme en kwaad opzet

Diensten

 • Infoline 24/7 : +32 (2) 550 05 55
 • Eerste hulp in nood
 • Dringende panne herstellen thuis

Voorwaarden - Appartement: *Aanbod onder voorwaarden – geldig voor ieder contract dat je van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022 online of via jouw makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan huurders en medehuurders van appartementen. Korting van 15% op de premies van de dekkingen huurdersaansprakelijkheid, inhoud en diefstal voor elk nieuw contract Comfort Thuis Flex dat minstens deze drie dekkingen bevat. Deze korting blijft twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).
- Woningen: ** Aanbod onder voorwaarden - geldig voor ieder contract dat je van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022 online of via jouw makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan eigenaars, huurders en medehuurders van huizen. Korting van 15% op de premies van de dekkingen gebouw, huurdersaansprakelijkheid, inhoud en diefstal, voor elk nieuw contract Comfort Thuis Flex dat minstens deze drie dekkingen bevat. Deze korting blijft twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).
- Recente en gerenoveerde woningen: ***Aanbod onder voorwaarden – geldig bij het afsluiten van een nieuw contract Comfort Thuis Flex bij je makelaar van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022. Aanbod voor eigenaars:
van woningen van minder dan 10 jaar oud
van woningen die max. 10 jaar geleden zwaar gerenoveerde zijn (renovtie van het dak, de elektriciteitsinstallatie, het sanitair en het centraleverwarmingssysteem). Het aanbod bestaat uit een extra korting van 6% op de premie van de dekking gebouw, die voor deze woningen al 15% lager ligt:
De korting van 15% is geldig tot wanneer je woning of de renovatiewerken 10 jaar oud zijn. Ze is dus geldig gedurende max. 10 jaar vanaf de aanvangsdatum van het contract (eerste dekking die ingaat) of tot het 1ste schadegeval.
De korting van 6% is geldig gedurende de hele looptijd van het contract of tot het 1ste schadegeval of tot de volgende wijziging van het contract die leidt tot een nieuwe tarifering (belangrijk bijvoegsel).