ING: brandverzekering in België | brandverzekering-simulatie.be
Ing assurances incendie

Neem voor 27 maart 2022 een brandverzekering met de promocode HOME2022, en krijg 2 maanden gratis

Promotie geldig voor :

  • ING Home Insurance voor huurders
  • ING Home Insurance voor eigenaars

Waarom een ING Home Insurance voor huurders ?

U hebt ongetwijfeld al gehoord over “huurdersaansprakelijkheid” of de verantwoordelijkheid die u als huurder draagt. ING Home Insurance voor huurders vergoedt de eigenaar voor de schade die u per ongeluk veroorzaakt aan de woning die u van hem huurt. Leidt uw tegenslag ook tot schade aan de woning van de buren? Dan kan het zijn dat u rechtsbijstand nodig hebt en worden ook deze kosten terugbetaald. U hebt de mogelijkheid om ING Home Insurance volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance huurders wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning die u huurt (huis of appartement) : de oppervlakte ervan en hoeveel ruimtes heeft het
  • Uw profiel : U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt
  • Uw formule : optie of zonder diefstal, familiale...

U kun uw huurdersverzekering jaarlijks via overschrijving of automatische domiciliëring. Bij domiciliëring kunt u de betaling spreiden per maand zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt.

Waarom een ING Home Insurance voor eigenaars ?

ING Home Insurance is een verzekering die de kosten vergoedt voor het herstellen of vernieuwen van uw woning en/of bezittingen als gevolg van brand, stormschade, waterschade, een blikseminslag, een ontploffing, glasbreuk, kortsluiting, rook- of roetschade, enz.

U hebt de mogelijkheid om deze woningverzekering volledig online aan te vragen. U vult gewoon de vragenlijst in en ontvangt naargelang uw voorkeur alle verzekeringsdocumenten via e-mail of per post.

De beste tarief die u betaalt voor een ING Home Insurance eigenaars wordt volledig berekend op maat van :

  • De woning is een appartement, rijhuis of allenstaand huis? De oppervlakte van de woning, hoeveel ruimtes telt ze en waanneer werd ze gebouw.
  • Uw profiel : Bent u eigenaar-bewoner of eigenaar-verhuurder? Het u thuis een waardevolle verzameling of duur sportmateriaal? U kiest zelf de waarde waarvoor u uw inhoud wilt verzekeren en ziet ook meteen hoeveel u ervoor betaalt.
  • Uw formule :verzekert u uw woning, uw inhoud of allebei? Neemt u er de aanvullende verzekeringen Diefstal en Familiale bij ?
*Actie geldig voor elke inschrijving op een nieuwe verzekeringsovereenkomst ING Woningverzekering tussen 14/02/2022 en 27/03/2022 inbegrepen met de promotiecode HOME2022, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. De actie ‘twee maanden gratis’ is geldig op de eerste jaarpremie, bij maandelijkse of jaarlijkse betalingen, wat overeenkomt met een korting van 16,7%, en wordt toegepast op de waarborgen gebouw, inhoud en diefstal (niet op de familiale verzekering en rechtsbijstand familiale). De korting wordt onmiddellijk verrekend in de premie. Deze korting geldt niet voor verzekeringen die op tarief en voorwaarden van het Tariferingsburo Natuurrampen lopen. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen voor hetzelfde product en enkel geldig in het eerste jaar.