Ing assurances incendie

Verzeker je nu en profiteer van een aankoopbon van 25 euro bij IKEA

Verlopen Actie !

Waarom kiezen voor ING ?

Ontdek de ING Home & Family Insurance:

Basisdekking

Voor huurders van een huis of appartement voor privégebruik:

> Huurdersaansprakelijkheid: je aansprakelijkheid voor gedekte materiële schade aan de woning die je huurt en je aansprakelijkheid voor gedekte schade veroorzaakt aan derden door de woning die je huurt.

Voor eigenaars of eigenaar-verhuurders van een huis of appartement voor privégebruik en voor meerderjarige eigenaars van een volledig appartementsgebouw in België, op voorwaarde dat je de enige eigenaar bent van het volledige gebouw.

> Verzekering van je woning: Schade door brand, rook en roet, blikseminslag, inwerking van de elektriciteit, glasbreuk, storm of hagel, waterinfiltratie, breuk of lekken van leidingen, stookolie, natuurrampen, terrorisme (de verplichte wettelijke dekking), burgerlijke aansprakelijkheid woning, rechtsbijstand woning.

Voor beide:

> Rechtsbijstand: de kosten voor de verdediging van je belangen, zoals advocaat-of gerechtskosten gelinkt aan de verzekerde woning of gebouw.

> Bijstand na schade: dag en nacht, ook in het weekend

Deze basisdekking kan worden aangevuld met extra opties

> Inhoud: dekt bepaalde schade aan de inhoud van je voning (meubles, televisie enz.) bijvoorbeeld als gevolg van brand of wateschade.

> Diefstal: alleen als de inhoud verzekerd is. De inhoudverzekering dekt immers bepaalde schade aan je inhoud, maar niet de schade aan je inhoud of verlies als gevolg van een inbraak of poging tot inbraak.

** Aanbod geldig bij het afsluiten van een nieuw jaarcontract ING Home & Family Insurance tussen 17/08/2020 en 12/09/2020, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar. De bon ter waarde van 25 euro is geldig tot en met 17.12.2020 in alle winkels van IKEA en op IKEA.com/be. Deze wordt verstuurd via e-mail of zal beschikbaar zijn in het kantoor (indien er geen geldig e-mailadres beschikbaar is). Dit gebeurt na de bevestiging van het afsluiten van de verzekering, de betaling en de aanvaarding van het jaarcontract ING Home & Family Insurance door ING en de verzekeraar. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere mogelijke kortingen voor dezelfde woningverzekering.