les AP assurances vol incendie

Jonger dan 36 jaar ? Geniet van 3 maanden gratis het eerste jaar !

Jonger dan 36? Dan krijg je bij DVV maar liefst 3 maanden cadeau op je woningverzekering ! Je betaalt dan het eerste jaar dus maar 10,88 €/maand !

De formule Cocoon Start dekt de verzekerde huurder van een appartement met maximum 2 slaapkamers voor zijn burgerlijke aansrpakelijkheid huurder. De inhoud is gedekt in eerste risico tot een bedrag van 25.000 EUR. Dit betekent dat de verzekeraar in geval van een gedekt schadegeval een vergoeding kan toekennen voor schade aan de inboedel tot een maximum van 25.000 EUR.

De basiswaarborgen, de Engelse franchise en de Optie Media zijn automatisch inbegrepen in de formule Cocoon Start. De andere facultatieve waarborgen kunnen in deze formule Cocoon Start niet worden onderschreven. Indien de verzekerde opties wenst toe te voegen, kan hij dat doen met een contract Cocoon Flex.

Welke risico's dekt Cocoon Start voor 14,50 €/maand ?

 • schade door brand en aanverwante gevaren
 • schade door storm, hagel en sneeuw- of ijsdruk
 • glasbreuk
 • waterschade
 • schade door natuurrampen (overstromming of aarbeving)
 • buurgerlijke aansprakelijkheid gebouw en inhoud (lichamelijke, materiële en immateriële schade)
 • home assistance 7d/7d
 • engelse franchise
 • optie media (alle risico's voor pc's en tablets)

Huurdersaansprakelijkheid :

Als je huurt, dan kun je aansprakelijk gesteld worden als er iets gebeurt. Stelt bijvoorbeeld dat de kraan van je badkamer lekt. Geen klein lekje, want ook de badkamer van de onderburen staat onder water. Jij moet de schade betalen. Dankzij de huurdersaansprakelijkheid is uw aansprakelijkheid tegenover de buren of de eigenaar dus gedekt.

Inboedelverzekering :

Met Cocoon Start is uw inboedel gedekt in 1e risico (maximale limiet van tussenkomst) tot 25.000 EUR.

Home Assistance 7d/7d :

24/24 bijstand via 0800 93 300 om, bijvoorbeeld, dringende maatregelen te nemen om te vermijden dat er nog meer schade is. Geen nood, u kan hiervoor, en voor heel wat andere gevallen, 24 uur op 24 terecht bij de bijstandscentrale voor een dringende interventie. DVV stuurt dan zo snel mogelijk een professionneel langs (slotenmaker, enz.) voor maximaal 310 euros per interventie en tot max. 3 keer per jaar.

Engelse franchise :

De franchise is het bedrag dat je woningverzekering niet vergoedt als schade hebt. Gelukkig word je dankzij de waarborg Engesle franchise al vanaf de eerste eurocent vergoed als de schade groter is dan 265 euro.

Media :

Hebt u een tablet, laptop of toestel met een scherm van minstens 19 inch (zoals een smart-tv)? Met de waarborg Media in je Cocoon Start vergoedt DVV materiële schade (tot 2.000 euro) die niet gedekt is door de basiswaarbrogen. Het mag niet uit of uw toestellen voor privé- of professioneel gebruik bestemd zijn. Zolang ze niet in eerste instantie bedoeld zijn om te bellen, zijn ze verzekerd tot 2.000 euro per schadegeval (dat bedrag kan verhoogd worden als u gekozen hebt voor een hoger dekkingsniveau :

 • in het gebouw verzekerd door uw wonginverzekering
 • in een studentenkot
 • in de woning die u huurt voor uw vakantie of uw tweede verblijf

Hersteld van data en software

De maatschappij vergoedt de kosten voor herstel of recuperatie van uw verloren data en betalende software. Kan de software niet hersteld worden ? Of is uw oude software niet compatibel met de nieuwe pc die u kocht na het schadegeval? DVV vergoedt ook de kosten voor aankoop van equivalente software of licenties.

Voorwaarden :

Deze garantie Cocoon Start van DVV is enkel verkrijgbaar voor huurders van een appartement met maximum 2 kamers.

25% korting (overeenkomstig met 3 maanden cadeau) op de eerste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarden dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt. Aanbod geldig van 15/06/2021 en 31/12/2021 inbegrepen.