Beobank

Krijg een korting van 2 maanden gratis als u een woningverzekering afsluit vóór 16 december 2020.

Verlopen Actie !

Of u nu eigenaar, huurder, verhuurder of student bent, Beobank stelt u verschillende formules en opties voor op maat van uw behoeften.

Uitgebreide basiswaarborgen :

De Beobank woningverzekering dekt veel meer dan alleen brandschade. U bent ook beschermd tegen:

  • schade veroorzaakt door brand, hagel, wateschade, storm, sneeuwdruk, aanslagen en arbeidsconflicten, natuurrampen, de werking van elektriciteit
  • onroerende schade als gevolg van een inbraak
  • de schade toegebrach aan derden door uw woning
  • uw voertuig in rust is ook verzekerd als de inhoud verzekerd is
  • intensieve en gepersonaliseerde bijstand
  • Beobank Woningverzekering in details

Promotioneel voorstel

2 maanden gratis op uw premie aanbieding geldig voor het afsluiten van een Beobank Woningverzekering van 02/11/2020 tot 16/12/2020. Eén korting van 2 maanden gratis het eerste jaar, per afgesloten polis, op de totale jaarpremie.

Aanbod voorbehouden voor personen die nog geen Beobank Woningverzekering hebben op 02/11/2020.

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen voor dezelfde dienst.

De korting van 2 maanden gratis wordt direct verrekend in uw premie.

Hoe eenvoudig uw verzekering onderschrijven ?

  1. Vul het afspraakformulier online in. Kies de uren waarop u wenst gecontacteerd te worden door een agentschap in uw buurt.
  2. Maak een afspraak. Beobank neemt contact met u op om een afspraak te plannen in het agentschap.
  3. Opmaken van een gratis offerte. Als u tevreden bent met de simulatie, dan kunt u meteen de verzekering onderschrijven.

Intensieve bijstand, zelfs zonder schadegeval

Welke formule u ook kiest, u geniet altijd van een intensieve bijstand. Onze specialisten zijn 24u/24 en 7d/7 bereikbaar en helpen u, zelfs zonder schadegeval. Ze nemen uw dossier meteen op een gepersonaliseerde manier in handen.

De assistentie die u wordt aangeboden biedt u ook optimale waarborgen bij een schadegeval: slotenmaker, loodgieter, herhuisvesting, meubelopslag enz.

Een probleem? Contacteert Global Assistance op het nummer 02.427.23.43

Goed om weeten

2 maanden gratis promotie: Actie geldig voor personen die nog geen Beobank Woningverzekering van Partners Verzekeringen NV hebben onderschreven op 02/11/2020, tenzij het een bijkomende woning is die dient verzekerd te worden en onder voorbehoud van aanvaarding van het contract door de verzekeraar. De 2 maanden korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzkeringen N.V., verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.